Cadu şi Culio au fost suspendaţi câte două etape

Jucătorii echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu şi Juan Culio, au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină a FRF câte două etape, după abaterile de la meciul cu Unirea Urziceni, contând pentru Supercupa României, informează frf.ro.

20 afișări
Imaginea articolului Cadu şi Culio au fost suspendaţi câte două etape

Cadu şi Culio au fost suspendaţi câte două etape (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, Cadu a primit şi o amendă de 4.000 de lei, în timp ce Culio a fost amendat cu 6.000 de lei.

Suspendarea celor doi a venit în urma memoriilor depuse de clubul Unirea Urziceni şi s-a luat în baza articolelor 63.1.b. + 63.2.4.a., raportate la 90.3.a.

Cadu şi Culio vor rata astfel meciurile cu Steaua (etapa 2) şi Oţelul (etapa 3) din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici