Camelia Potec, medaliată cu argint la 200 m liber la Eindhoven

Înotătoarea Camelia Potec a obţinut, duminică, medalia de argint în proba de 200 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de nataţie de la Eindhoven, informează site-ul oficial al competiţiei.

13 afișări
Imaginea articolului Camelia Potec, medaliată cu argint la 200 m liber la Eindhoven

Camelia Potec, medaliată cu argint la 200 m liber la Eindhoven (Imagine: Mediafax Foto)

Potec, care a fost cronometrată cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 47 de sutimi, a fost devansată de slovena Sara Isakovici, care a fost cu doar 2 sutimi de secundă mai rapidă decât românca.

Pe poziţia a treia s-a clasat Agnes Mutina, din Ungaria, cu timpul de 1:58.06.

Potec a obţinut a doua medalie la CE după bronzul de la 800 metri liber.

Tot duminică, Norbert Trandafir şi Felix Maestru au ratat calificarea în semifinalele probei de 50 metri liber, primul clasându-se al 27-lea, iar al doilea pe poziţia 51 în serii.

Sportivul Răzvan Florea a câştigat, duminică, medalia de bronz în proba de 200 metri spate, din cadrul Campionatelor Europene de Nataţie de la Eindhoven.

Florea a terminat cursa în 1:57.53, fiind devansat de austriacul Markus Rogan şi de rusul Arkadi Viaşanin.

Răzvan Florea a adus a patra medalie pentru România, după Dragoş Coman (locul trei la 800 metri liber) şi Camelia Potec (locul doi la 200 metri liber şi locul trei la 800 metri liber).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici