Camelia Potec s-a calificat direct în finală la 400 de metri liber

Sportiva Camelia Potec s-a calificat direct, duminică, în finala probei de 400 de metri liber, la Campionatele Europene de nataţie, de la Budapesta.

12 afișări
Imaginea articolului Camelia Potec s-a calificat direct în finală la 400 de metri liber

Camelia Potec s-a calificat direct în finală la 400 de metri liber (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Preliminariile la 400 metri liber s-au derulat pe ploaie. Camelia Potec a luat startul în seria a doua, pe care a încheiat-o pe locul doi, cu timpul de 4:10.12 minute.

Finala la 400 de metri liber este programată în sesiunea de după-amiază.

Până în prezent, Camelia Potec şi-a trecut în cont locul cinci la 800 metri liber şi locul patru la 1500 de metri liber.

Delegaţia României a adunat o singur medalie, de argint, prin Dragoş Agache, sâmbătă, în finala probei de 50 de metri bras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici