Camelia Potec s-a calificat în finala probei de 800 de metri liber

Sportiva Camelia Potec s-a calificat, miercuri, în finala probei de 800 de metri liber, după ce a încheiat seria a treia, pe locul secund, şi şase la general, la Campionatele Europene de la Budapesta.

17 afișări
Imaginea articolului Camelia Potec s-a calificat în finala probei de 800 de metri liber

Camelia Potec s-a calificat în finala probei de 800 de metri liber (Imagine: Mediafax Foto)

Medaliata olimpică din 2004, la 200 de metri liber, a încheiat cursa de 800 de metri, cu timpul de 8:33.08 minute, pe locul doi în seria a treia de calificare, care a fost câştigată de deţinătoarea recordului mondial, Rebecca Adlington (8:30.05 minute). Finala probei de 800 de metri liber va avea loc joi. Tot miercuri, Alexandru Coci s-a calificat în semifinalele probei de 200 metri fluture, pe locul 14 la general, urmând a lua startul în sesiunea de după-amiază. Alţi doi sportivi din delegaţia României nu au trecut, marţi, de seriile probelor de 100 de metri liber (Ionela Cozma), respectiv 200 metri liber (Alin Artimon), în timp ce Dragoş Agache a ocupat locul 11 în semifinale, la 100 de metri bras. Delegaţia României la CE de la Budapesta include şase sportivi la nataţie şi trei la sărituri în apă. Obiectivul impus la competiţia din ţara vecină este câştigarea unei medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici