Campania Love 8 în memoria lui Marian Cozma, lansată (Video)

Campania antiviolenţă Love 8 în memoria lui Marian Cozma a fost lansată, sâmbătă noaptea, la ora 1.00, în cluburi din România, Ungaria, Serbia şi Croaţia, evenimentul având loc la o lună de la uciderea handbalistului într-un club din Veszprem.

89 afișări
Imaginea articolului Campania Love 8 în memoria lui Marian Cozma, lansată (Video)

Campania Love 8 în memoria lui Marian Cozma, lansată (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

La ora 1.00, în cluburi şi discoteci din ţară şi din străinătate a fost lansat mesajul "Viaţa e importantă, iar violenţa o poate curma brusc", după care pe ecrane a rulat filmul despre handbalistul Marian Cozma, marcând debutul campaniei Love 8. Cifra 8 reprezintă ziua în care s-a născut Marian Cozma, numărul de pe tricoul pe care îl purta la echipa maghiară Veszprem şi ziua în care handbalistul a murit.

La evenimentul din Capitală au participat şi handbaliştii echipelor Dinamo şi Steaua, evenimente similare având loc şi la Cluj, Piteşti şi Braşov.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte şi:

Tatăl lui Marian Cozma cere statului să se implice mai adânc în cazul morţii fiului său

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici