Campioana CFR Cluj atacă grupele Ligii Campionilor cu un spaniol

Echipa lui Dan Petrescu l-a cumpărat pe fotbalistul Jefte Betancor, care a impresionat în tricoul formaţiei Farul Constanţa.

347 afișări
Imaginea articolului Campioana CFR Cluj atacă grupele Ligii Campionilor cu un spaniol

Campioana CFR, care va intra în preliminariile Ligii Campionilor, l-a adus pe spaniolul Jefte Betancor, de la Farul Constanţa. Gruparea ardeleană nu mai avea vârf de atac, după ce Billel Omrani a decis să plece.

Jefte Betancor a ajuns în România în septembrie 2020, când FC Voluntari l-a adus din Austria, de la SV Ried. În vara lui 2021 a mers fără sumă de transfer la Farul, unde a impresionat: 16 goluri şi două pase decisive în 36 de meciuri.

Mutarea a fost oficializată astăzi, pe contul de Facebook al grupării din Gruia.

„Bun venit, Jefté Betancor! 👏🏼

✍🏼 Cluburile CFR 1907 Cluj şi Farul Constanţa au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia!

🇪🇸 Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanţa, fiind golgheterul echipei, dar şi cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri!

🚂 Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici