Campionatele Europene de gimnastică vor avea loc sâmbătă şi duminică

TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct din Montpellier, Franţa, finalele Campionatului European de Gimnastică Masculină, ediţia 2012, sâmbătă şi duminică, informează televiziunea publică.

262 afișări
Imaginea articolului Campionatele Europene de gimnastică vor avea loc sâmbătă şi duminică

Campionatele Europene de gimnastică - în direct la TVR 2 şi TVR HD, sâmbătă şi duminică (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Echipa masculină de gimnastică a României s-a calificat pe locul al cincilea şi va lupta acum pentru un loc pe podium.

Sâmbătă, de la ora 15.30, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct finala pe echipe.

Duminică, de la ora 15.10, telespectatorii vor putea urmări la TVR 2 şi TVR HD, în direct, finalele pe aparate la juniori şi seniori. România va fi reprezentată doar de (seniorul) Flavius Koczi, la sărituri.

Comentariul va fi asigurat de Alina Alexoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici