Campionatul Naţional al Tăietorilor de lemne va debuta, sâmbătă, la Oradea

Campionatul Naţional al Tăietorilor de lemne va avea loc sâmbătă, la Oradea, în competiţie urmând să intre 11 sportivi, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

187 afișări
Imaginea articolului Campionatul Naţional al Tăietorilor de lemne va debuta, sâmbătă, la Oradea

Campionatul Naţional al Tăietorilor de lemne va debuta, sâmbătă, la Oradea

Cei mai performanţi sportivi vor face parte din lotul naţional care va reprezenta România la Campionatele Mondiale din septembrie de la Lillehammer (Norvegia). Anul trecut competiţa fost câştigată de orădeanul Botond Nagy.

Probele de concurs la care se vor întrece participanţii sunt următoarele: tăierea cu joagărul, tăierea orizontală, tăierea cu motoferăstrăul, tăierea verticală şi tăierea la înălţime.

Campionatul Naţional al Tăietorilor de lemne va fi transmis timp de trei ore pe Sport.ro şi voyo.ro, începând cu ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici