Canicula din Marea Britanie obligă organizatorii să schimbe regulamentul la meciurile de crichet. Ce modificare au făcut

Organizatorii au decis să relaxeze codul vestimentar la meciurile de crichet din cauza caniculei care a cuprins Marea Britanie, potrivit Reuters.

134 afișări
Imaginea articolului Canicula din Marea Britanie obligă organizatorii să schimbe regulamentul la meciurile de crichet. Ce modificare au făcut

Sursa foto: Twitter Marleybone Cricket Club

Lord's a relaxat marţi codul vestimentar strict al clubului, iar membrii nu mai sunt obligaţi să poarte jachete. Decizia a fost luată deoarece temperaturile au urcat până la 30 de grade Celsius înaintea meciului de campionat dintre Middlesex şi Sussex.

O mare parte din Marea Britanie este cuprinsă de un val de căldură, iar temperaturile bat recorduri istorice în cursul zilei de marţi.

„MCC (Marylebone Cricket Club) ne-a informat că regulamentul privind ţinuta vestimentară în Pavilion va fi relaxat marţi, 19 iulie. Domnilor prezenţi în Pavilion în acea zi nu li se va cere să poarte sacou, deşi MCC va cere în continuare ca domnii să poarte cravată. Spectatorii ar trebui să respecte, de asemenea, regulile obişnuite de îmbrăcăminte privind pantalonii şi pantofii", se arată într-o declaraţie pe site-ul Middlesex County Cricket Club.

De asemenea, căldura sufocantă a determinat ca meciurile dintre Gloucestershire - Hampshire şi Northants - Lancashire să fie scurtate de organizatori. Totodată, mai multe curse de cai au fost anulate în Marea Britanie din cauza caniculei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici