Cannavaro îl susţine pe Donadoni

Căpitanul naţionalei Italiei, Fabio Cannavaro, îl susţine pe selecţionerul Roberto Doandoni, după ce "squadra azzurra" a fost eliminată de reprezentativa Spaniei, după executarea loviturilor de departajare, în sferturile de finală ale Campionatului European.

28 afișări
Imaginea articolului Cannavaro îl susţine pe Donadoni

Cannavaro îl susţine pe Donadoni (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Donadoni a făcut o treabă foarte bună, mai ales că era foarte dificil după victoria de la Campionatul Mondial din 2006. Mai mult decât a făcut el nu se putea", a declarat fundaşul echipei Real Madrid, care a rămas în cantonamentul Italiei, deşi s-a accidentat chiar înainte de Euro-2008.

Italia a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European, fiind învinsă de Spania, în urma executării loviturilor de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici