Capello renunţă la antrenorat după ce pleacă de la naţionala Angliei

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a declarat pentru cotidianul The Sun, că se va retrage din antrenorat la expirarea contractului cu federaţia engleză (FA).

13 afișări
Imaginea articolului Capello renunţă la antrenorat după ce pleacă de la naţionala Angliei

Capello renunţă la antrenorat după ce pleacă de la naţionala Angliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Port tricoul Angliei. Anglia va fi ultima echipă de fotbal pe care o voi antrena", a declarat Capello, în vârstă de 63 de ani, al cărui contract cu Anglia expiră în 2012.

Capello a mai respins categoric posibilitatea de a antrena naţionala Italiei: "Nu mă interesează absolut deloc".

Fost antrenor la Real Madrid, AC Milan, AS Roma sau Juventus Torino, Capello a calificat Anglie la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici