Care este starea lui Michael Schumacher. Mesajul transmis de fiica fostului pilot de Formula 1

După patru ani de la teribilul accident, familia lui Michael Schumacher dă speranţe fanilor, potrivit Gândul.

10493 afișări
Imaginea articolului Care este starea lui Michael Schumacher. Mesajul transmis de fiica fostului pilot de Formula 1

Care este starea lui Michael Schumacher. Mesajul transmis de fiica fostului pilot de Formula 1

Chiar dacă informaţiile despre sănătatea fostului pilot de Formula 1 sunt destul de sărace, fiica acestuia sugerează că lupta nu e pierdută.

Gina Schumacher a postat o imagine pe Instagram cu textul ”Există o singură fericire în această viaţă, să iubeşti şi să fii iubit”, alături de trei hashtag-uri, printre care ”continuă să lupţi”.

 

 

There is only one happiness in this live, to love 💕 and be loved #naturephotography #natureforsoul #keepfighting

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

 

 

Recent, publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Potrivit presei internaţionale, familia lui Schumacher a decis transferarea sa la o clinică din SUA, într-o încercare disperată de a-l recupera pe fostul mare pilot de formula 1. 

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici