Ultima filă a poveştii: spectacol în Mexic. Cătălina Ponor îşi încheie cariera în acest weekend

Cătălina Ponor spune "Adio!" gimnasticii la 30 de ani, iar ultima reprezentaţie în faţa spectatorilor o dă, în acest weekend, în Mexic, scrie Prosport.

1888 afișări
Imaginea articolului Ultima filă a poveştii: spectacol în Mexic. Cătălina Ponor îşi încheie cariera în acest weekend

Ultima filă a poveştii: spectacol în Mexic. Cătălina Ponor îşi încheie cariera în acest weekend

Triplă campioană olimpică la Atena, Cătălina părăseşte sportul pe care l-a purtat în inimă încă de la patru ani, timp de 26 de ani.

"E final. De data asta chiar o să fie definitiv şi sper că niciun gând şi nicio dorinţă, niciun dor n-o să mă mai întoarcă în sală ca sportivă. Cu siguranţă mă va întoarce în sală ca antrenoare", a declarat Cătălina Ponor pentru TVR, înainte de plecarea spre Mexico City. Ea va evolua la cele două aparate care i-au adus cele mai multe satisfacţii în carieră: sol şi bârnă.

Cătălina Ponor, 30 de ani, şi-a anunţat retragerea încă din octombrie, de la Campionatele Mondiale de la Montreal: "Din decembrie viaţa mea va urma alt curs, voi rămâne aproape de gimnastică, dar nu ca sportivă".

23 de medalii a câştigat Cătălina Ponor la Jocurile Olimpice, Campioanetele Europene şi Mondiale, dintre care 11 de aur

 

Cătălina Ponor a efectuat deja primul antrenament în Mexic.

 

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici