Manchester City, la un pas să semneze cel mai mare contract de sponsorizare din istoria clubului

Manchester City şi Puma se află în discuţii avansate pentru un contract de sponsorizare, în urma căruia clubul britanic ar urma să încaseze o sumă record de 50 de milioane de lire sterline pe an (aproximativ 56 de milioane de euro), informează Daily Mail.

2846 afișări
Imaginea articolului Manchester City, la un pas să semneze cel mai mare contract de sponsorizare din istoria clubului

Manchester City, la un pas să semneze cel mai mare contract de sponsorizare din istoria clubului

Echipa pregătită de Pep Guardiola şi firma germană de echipament sportiv sunt la un pas de a ajunge la un acord, notează sursa amintită.

În prezent, Manchester City are contract cu Nike, dar înţelegerea cu brandul american urmează să expire la finalul sezonului, iar britanicii vor schimbe sponsorul tehnic.

Actualul lider din Premier League ar urma, dacă va ajunge la un acord cu Puma, să încaseze cât primeşte şi Chelsea Londra, în momentul de faţă, de la Nike. Lider la acest capitol este Manchester United, care câştigă anual 75 de milioane de lire sterline (în jur de 84,5 milioane de euro) în urma contractului cu Adidas.

De anul viitor, FC Bacelona va primi aproximativ 112 milioane de euro, conform noului contract cu Nike, o sumă record pentru lumea fotbalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici