Care sunt jucătorii de la Poli Timişoara care vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Poli Timişoara, Marian Iancu, a publicat un comunicat, pe site-ul oficial al clubului bănăţean, în care anunţă că jucătorii Costel Pantilimon, Dorin Goga, Laszlo Sepsi, Alexandru Bourceanu şi Iulian Tameş vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate.

297 afișări
Imaginea articolului Care sunt jucătorii de la Poli Timişoara care vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate

Care sunt jucătorii de la Poli Timişoara care vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Această hotărâre a fost luată după ce TAS a respins, luni, apelul clubului Poli Timişoara la decizia FRF de a nu acorda licenţa grupării bănăţene.

"Jucătorii importanţi care au făcut dovada calităţilor lor, precum Pantilimon, Goga, Bourceanu, Sepsi şi Tameş vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate. Din sumele încasate vom achita, în primul rând, datoria la buget pe anul 2011, în jurul sumei de 800.000 de euro. De asemenea, vom plăti şi alte obligaţii care au izvorât din activitatea curentă a clubului pe anul 2011", a anunţat Iancu.

El a precizat că urmează să aibă o discuţie cu antrenorul Dusan Uhrin pentru a stabili dacă tehnicianul ceh va continua să pregătească pe Poli Timişoara.

De asemenea, Iancu a anunţat că fundaşul central Sorin Ghionea a devenit jucător liber de contract din cauza retrogradării formaţiei bănăţene în Liga a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici