Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Everton

Clubul Everton a anunţat, sâmbătă, numirea în funcţia de antrenor a lui Carlo Ancelotti.

59 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Everton

Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Everton

Ancelotti a semnat cu clubul Everton un contract valabil pe 4 ani şi jumătate, adică până la sfârşitul sezonului 2023-2024.

Carlo Ancelotti va lua parte la partida disputată de Everton împotriva lui Arsenal, în calitate de spectator, iar de duminică îşi va intra în funcţii.

Alături de echipele pe care le-a pregătit, Ancelotti a câştigat 20 de titluri în 4 ţări diferite. De asemenea, a câştigat Liga Campionilor de trei ori (AC Milan 2002-2003, 2006-2007 şi Real Madrid 2013-2014).

”Este un club mare cu o istorie vastă şi nişte suporteri foarte pasionaţi. Patronul şi comisia de conducere îşi doresc ca echipa să aibă succes şi să câştige trofee. Acest lucru mă bucură şi sunt nerăbdător să lucrez cu toţi cei din club pentru a putea transforma această viziune într-o realitate. Am văzut din evoluţiile anterioare că jucătorii sunt capabili de multe lucruri. Munca pe care Duncan a depus-o trebuie să îi fie recunoscută. Organizare puternică, disciplină şi motivaţia corectă sunt elemente cheie în fotbal şi sunt încântat că el va face parte din echipa tehnică”, a declarat Carlo Ancelotti pentru pagina oficială a clubului.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Ancelotti a pregătit echipe precum Reggiana, AC Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint Germain, Real Madrid, Bayern Munchen, Napoli şi Everton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici