Carmen Amariei a înscris 8 goluri în derbiul cu Randers HK

Handbalista Carmen Amariei a marcat 8 goluri în partida pierdută de echipa sa, FCK Handbold, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Randers HK, scor 21-24 (9-14), în campionatul Danemarcei.

14 afișări
Imaginea articolului Carmen Amariei a înscris 8 goluri în derbiul cu Randers HK

Carmen Amariei a înscris 8 goluri în derbiul cu Randers HK (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FCK Handbold, neînvinsă până duminică, rămâne cu 26 de puncte, în timp ce Randers acumulează 21, după victoria din cadrul etapei a XIV-a din campionatul danez.

Carmen Amariei a fost declarată MVP-ul partidei, cu 8 goluri, dela Randers remarcându-se Fisker, cu 7 reuşite.

Tot duminică, echipa Cristinei Vărzaru, Viborg HK, a fost învinsă de KIF Vejen, scor 26-23 (13-13). Cu 20 de puncte, Viborg a pierdut locul secund în clasament, făcând rocada cu Randers HK.

Etapa viitoare va avea loc derbiul campionatului, între Viborg şi FCK Handbold.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici