Cârţu l-a exclus din lot pe Bonfim

Antrenorul Stelei, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, la Sport.ro, că l-a exclus din lot pe fundaşul brazilian Bonfim, pentru că a fost înjurat de acesta după ce a decis să-l schimbe în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în etapa a XXIX-a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Cârţu l-a exclus din lot pe Bonfim

Cârţu l-a exclus din lot pe Bonfim (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"I-am explicat băiatului: Te-am schimbat la Buzău, asta a fost. Apoi ai fugit din cantonament, dacă am făcut un compromis, am făcut-o în interesul băieţilor. Fundaşul dreapta, Nicoliţă, era suspendat. Am trecut cu vederea. N-ai înţeles nici lucrul ăsta. Acum chicoteşti în spatele meu şi zici «Hijo de puta».

Mama mea nu a fost curvă, eu nu am vorbit de mama ta. Hai să ne respectăm, dacă vrei să fii respectat, respectă. Din momentul de faţă eu sunt la antrenament, tu nu eşti la antrenament, eu sunt în vestiar, tu nu poţi fi în vestiar. Ai subminat autoritatea antrenorului. L-am dat afară din vestiar. Mai departe, ce face clubul, nu ştiu. Nu l-am văzut aseară, eu stau să mă uit după Bonfim? I-am zis şi lui Gigi, ce hotătăşte mai departe nu e problema mea", a declarat Sorin Cârţu la Sport.ro, informează www.prosport.ro.

Bonfim a fost scos de pe teren în minutul 55 al meciului de joi de la Drobeta Turnu Severin şi înlocuit cu Bilaşco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici