Casa lui Paul Pogba, mijlocaşul francez al lui Manchester United, a fost jefuită în timp ce el era pe teren

Mijlocaşul echipei Manchester United, Paul Pogba, a declarat, citat de BBC Sports, că locuinţa sa a fost jefuită în timpul meciului echipei sale din Liga Campionilor, cu Atletico Madrid, disputat marţi.

278 afișări
Imaginea articolului Casa lui Paul Pogba, mijlocaşul francez al lui Manchester United, a fost jefuită în timp ce el era pe teren

Jucătorul francez a intrat pe teren în minutul 67, în partida câştigată de spaniolii cu 1-0.

Pogba a declarat că „s-a întâmplat cel mai mare coşmar al familiei noastre când casa noastră a fost spartă... în timp ce copiii noştri dormeau în dormitor".

Bona familiei se afla acasă în acel moment, iar Pogba a oferit o recompensă „oricui are un indiciu care să ne ajute".

Cei doi copii ai lui Pogba au vârsta de trei, respectiv un an.

Jucătorul de 29 de ani se află la United de când s-a alăturat din nou clubului de pe Old Trafford, în urma unui transfer record de 89 de milioane de lire sterline, de la Juventus, în 2016.

Contractul său cu clubul expiră în vară.

„Eu şi soţia mea ne-am grăbit spre casă, nu ştiam dacă micuţii noştri sunt în siguranţă şi nevătămaţi", a adăugat Pogba.

„Ca tată, nu există sentiment mai rău în această lume decât acela de a nu-ţi putea proteja copiii şi sper sincer că nimeni nu va trebui să simtă vreodată ceea ce am simţit eu noaptea trecută".

În ianuarie, soţia fundaşului Victor Lindelof de la Manchester United a declarat că familia ei a fost subiectul unei spargeri în timp ce fundaşul central juca împotriva lui Brentford.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici