Casey Stoner, campion mondial la MotoGP, se retrage la finalul sezonului

Pilotul australian Casey Stoner, campion mondial la MotoGP, şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul acestui sezon, într-o conferinţă de presă susţinută la Le Mans, cu ocazia Marelui Premiu al Franţei.

188 afișări
Imaginea articolului Casey Stoner, campion mondial la MotoGP, se retrage la finalul sezonului

Casey Stoner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stoner şi-a motivat decizia prin faptul că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie, după ce recent a devenit tatăl unei fetiţe.

Câştigător a 35 de Grand Prix-uri la MotoGP, pilotul Honda este în prezent lider al clasamentului mondial, după ce a câştigat două din primele trei etape ale sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici