Cătălin Moroşanu va debuta în ring, în 2019, împotriva lui Daniel Sam

Cătălin Moroşanu revine în ring, dar nu împotriva lui Daniel Ghiţă, aşa cum se aştepta toată lumea, ci împotriva unui sportiv pe care l-a mai întâlnit în 2016 la Puerto Rico, Daniel Sam.

628 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu va debuta în ring, în 2019, împotriva lui Daniel Sam

Cătălin Moroşanu va debuta în ring, în 2019, împotriva lui Daniel Sam

Anunţul a fost făcut de sportivul român pe pagina personală de Facebook, alături de mesajul: „Ziua revanşei se apropie!”. La precedenta confruntare, învingător a ieşit britanicul, la puncte. Moroşanu s-a considerat nedreptăţit de verdictul arbitrilor, dar acum are şansa să se răzbune. Cel mai probabil, gala Dynamite Fighting Show va avea loc la Cluj şi va fi prima din 2019 pentru Moroşanu.

Ultima sa apariţie în ring a avut loc în decembrie 2018, când îl învingea, prin K.O., pe croatul Ivo Cuk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici