Cătălin Moroşanu va lupta cu marocanul Badr Hari

Luptătorul român Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotaţi sportivi de K-1din lume, într-un meci a cărui dată urmează a fi stabilită, se arată într-un comunicat de presă remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

5306 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu va lupta cu marocanul Badr Hari

Badr Hari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Promotorul Eduard Irimia a declarat că meciul ar putea avea loc la Dubai sau Bucureşti.

"E posibil ca meciul să aibă loc pe 15 mai la Dubai, într-o gală VIP, dar e doar o discuţie, în câteva zile vom şti toate detaliile şi vor fi anunţate într-o conferinţă de presă. Cu siguranţă, va fi cel mai aşteptat meci din istoria K-1 în România, iar dacă va fi organizat la Bucureşti, cu siguranţă va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atât Moroşanu, cât şi Hari, au o bază de fani imensă în România, aşa că ţara noastră va fi scindată în două. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere", a afirmat Irimia.

În vârstă de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume la categoria grea. Cu o rată a KO-urilor de aproape 80 la sută, marocanul a obţinut 105 victorii în cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv din ring.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici