CCA a dat afară 92 de arbitri şi asistenţi din lotul pentru Liga a II-a şi a III-a

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis în cadrul şedinţei din 17 iulie să renunţe la 92 de arbitri şi asistenţi din lotul pentru ediţia 2009-2010 a Ligii a II-a şi a III-a, consideraţi fără "perspective de progres şi promovare".

22 afișări
Imaginea articolului CCA a dat afară 92 de arbitri şi asistenţi din lotul pentru Liga a II-a şi a III-a

CCA a dat afară 92 de arbitri şi asistenţi din lotul pentru Liga a II-a şi a III-a

De asemenea, noua conducere a CCA a anunţat că vor fi daţi afară şi arbitrii care nu îndeplinesc criteriile de înălţime şi greutate. "Totodată CCA a hotărât ca urmare a controlului medical ce se va efectua la Centrul de Medicină Sportivă Bucureşti (22 iulie), vor mai exista arbitri şi arbitri asistenţi, care nu îndeplinesc criteriile de înălţime şi greutate prevăzute în RODAAF se va renunţa la ei şi se va proceda la înlocuirea lor pe baza principiului enunţat", informează, luni, site-ul oficial al CCA.

Conform CCA, arbitrii şi asistenţii disponibilizaţi pot depune cereri pentru a fi incluşi în corpul de observatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici