Ce asigurări şi-au făcut fotbaliştii de top?

Ştiai că picioarele unui fotbalist de top sunt cele mai importante atunci când se încheie o asigurare? Sute de milioane de euro sunt în joc în cazul în care ceva s-ar întâmpla cu ele. Este şi cazul lui David Backham sau Cristiano Ronaldo! Sunt însă şi situaţii în care fotbaliştii încheie asigurări care sună cel puţin ciudat, cum ar fi asigurarea părului pentru un milion de dolari!

35 afișări
Imaginea articolului Ce asigurări şi-au făcut fotbaliştii de top?

Ce asigurări şi-au făcut fotbaliştii de top? (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

În urmă cu patru ani, David Beckham a încheiat o asigurare de viaţă în valoare de nici mai mult, nici mai puţin decât 100 de milioane de lire sterline (circa 150 de milioane de euro, la momentul respectiv), care a fost cea mai mare poliţă de asigurare cu caracter personal din istoria sportului.

Ce acoperă asigurarea? Normal că picioarele preţioase ale fotbalistului şi mai ales cele 10 degete de la picioare în caz de accident, dar şi de mutilare.

Citeşte mai multe despre asigurările făcute de fotbalişti pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici