Cel mai ieftin bilet la FC Braşov - Steaua costă 30 de lei

FC Braşov a anunţat marţi, preţurile biletelor pentru meciul cu Steaua, contând pentru manşa retur a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, cel mai ieftind fiind de 30 de lei la peluză, tribuna I şi II.

174 afișări
Imaginea articolului Cel mai ieftin bilet la FC Braşov - Steaua costă 30 de lei

Cel mai ieftin bilet la FC Braşov - Steaua costă 30 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 6 mai, de la ora 15.00, la magazinul oficial al clubului din complexul Eliana Mall. Primii 4.000 de suporteri care îşi vor achiziţiona bilete la acest joc vor primi cadou câte un DVD de colecţie Steagul Roşu Braşov - Anii de glorie.

Preţul unui bilet la peluză, tribuna a II-a şi tribuna I costă 30 lei, în sectoarele S şi T preţul este de 50 lei, iar la tribuna oficială costul unui bilet de intrare este de 150 lei. DVD-ul Steagu Roşu - Anii de glorie se va acorda la orice bilet din primele 4000 cumpărate. O persoană va putea achiziţiona maxim cinci bilete pentru meciul cu Steaua.

Meciul FC Braşov - Steaua, contând pentru manşa retur a semifinalelor Cupei României, se va disputa miercuri, 11 mai, de la ora 20.45, pe Stadionul Tineretului din Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici