Celtic crede că transferul lui Ianis Hagi la Rangers e o greşeală: "Dovada disperării"

  • Celtic, rivala echipei Rangers, din Scoţia, susţine că aducerea lui Ianis Hagi pe Ibrox este o dovadă de disperare
  • Ianis Hagi s-a transferat în această primăvară la Rangers, contra sumei de 3,5 milioane de euro
  • Ianis are al doilea cel mai mare salariu de la Rangers, 1,1 milioane de euro pe an
2564 afișări
Imaginea articolului Celtic crede că transferul lui Ianis Hagi la Rangers e o greşeală: "Dovada disperării"

Ianis Hagi

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în ianuarie 2020, sub formă de împrumut de la Genk. Mijlocaşul român a jucat în 12 meciuri, a marcat de 3 ori şi a oferit două pase de gol. Ianis i-a impresionat pe cei de la Celtic, care au decis să îl cumpere în această primăvară. Au plătit 3.5 milioane de euro belgienilor. 
 
Rivala din Scoţia, Celtic, susţine că Rangers este disperată să o oprească din câştigarea celui de-al 10-lea titlu încât face transferuri şi plăteşte salarii, pe care nu şi le permite. "Nu a învăţat din greşelile vechi şi l-a transferat pe Ianis e la Genk", susţin cei de la Celtic. Ianis are al doilea cel mai mare salariu de la Rangers. Fiul lui Hagi, care a semnat pe 3 ani cu Rangers, primeşte 1,1 milioane de euro pe an, plus bonusuri. 
 
Celtic face referire la transferul lui Ryan Kent, de la Liverpool, pentru suma de 7.2 milioane de euro. Atacantul de 23 de ani a jucat în 33 de meciuri şi a marcat de 8 ori. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici