Celtic nu a făcut o ofertă oficială pentru Tamaş

Preşedintele clubului Auxerre, Jean-Claude Hamel, a avertizat clubul Celtig Glasgow că ar putea rata achiziţionarea fundaşului Gabriel Tamaş, deoarece de jucătorul român sunt interesate alte două grupări, informează presa scoţiană.

20 afișări
Imaginea articolului Celtic nu a făcut o ofertă oficială pentru Tamaş

Celtic nu a făcut o ofertă oficială pentru Tamaş (Imagine: Mediafax Foto)

"Celtic nu a făcut nicio ofertă oficială şi sunt alte două cluburi interesate de Tamaş care au făcut deja oferte. Putem ajunge la o înţelegere, însă doar dacă sunt îndeplinite anumite condiţii", a spus Hamel, care susţine că două cluburi au făcut oferte de patru milioane de lire sterline pentru Tamaş.

Impresarul Giovanni Becali a declarat că banii nu ar trebui să fie un obstacol în transferul lui Tamaş. Potrivit presei, Tamaş cere un salariu de 32 de mii de lire sterline pe săptămână, în timp ce la Auxerre are 7.000 de lire sterline. "Clubul Celtic este foarte interesat de Gabriel şi el este foarte interesat de Celtic. El ştie că Celtic este un club mare şi are un manager excelent în Gordon Strachan. Lui Gabriel i-ar plăcea să joace pentru Celtic. Am discutat cu Auxerre şi ei vor mulţi bani pentru Tamaş - circa cinci sau şase milioane de euro. Gabriel are aşteptări în privinţa salariului, dar putem discuta despre bani după ce vedem ce se întâmplă între cluburi", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici