CFR Cluj a câştigat ultimul meci din 2018, cu FCSB, scor 2-0, în Liga I Betano

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat anul 2018 cu o victorie şi cu 6 puncte avans faţă de urmăritoarea FCSB. Pe Arena Naţionala, echipa lui Antonio Conceicao a câştigat cu 2-0.

882 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat ultimul meci din 2018, cu FCSB, scor 2-0, în Liga I Betano

CFR Cluj a câştigat ultimul meci din 2018, cu FCSB, scor 2-0, în Liga I Betano

În minutul 28, Ciprian Deac a deschis scorul cu o execuţie superbă. Vinicius a aruncat o minge la 20 de metri, Ţucudean a deviat pe spate, iar Deac l-a lobat pe Bălgrădean, poziţionat eronat la şase metri. Din întoarcere, Deac a reuşit să trimită spre poarta FCSB-ului, iar Bălgrădean, prins ieşit, n-a mai putut scoate lobul mijlocaşului.

În minutul 72, FCSB a rămas în 10 după ce Mihai Roman a fost trimis la vestiare de Sebastian Colţescu. L-a faultat pe Alexandru Ioniţă din postura de penultim apărător. Dacă faultul ar fi fost făcut în careu, Roman ar fi încasat doar un cartonaş galben, conform noului regulament.

În minutul 90+1, Andrei Mureşan a încasat al doilea cartonaş galben, după un fault comis asupra lui Gnohere, iar CFR Cluj a rămas şi ea în 10.

În ultimele secunde ale partidei, CFR Cluj a marcat pentru 2-0 din penalty. Alexandru Ioniţă a înscris de la 11 metri, iar CFR Cluj termină anul la şase puncte în faţa FCSB. Mihai Bălaşa a fost şi el eliminat pentru proteste. Fundaşul central a încasat două cartonaşe galbene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici