CFR Cluj a fost învinsă de AZ Alkmaar în Conference League. Campioana României se află pe ultimul loc în grupă

  • Campioana României, CFR Cluj, a suferit o nouă înfrângere în Conference League, fiind învinsă joi seara de AZ Alkmaar, scor final 0-1.
  • Clujenii ocupă ultimul loc în Grupa D, cu un singur punct.
816 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a fost învinsă de AZ Alkmaar în Conference League. Campioana României se află pe ultimul loc în grupă

Sursa foto: Mediafaxfoto

Clujenii au început meciul în corzi, Alkmaar având o primă nare ocazie în minutul 15, când Jordy Clasie a şutat în bara porţii apărate de Bălgrădean.

Peste doar 3 minute, oaspeţii au deschis scorul, suedezul Jesper Karlsson valorificând cu o lovitură de cap, centrarea lui Sugawara (min. 18)

Ardelenii au jucat fără vlagă, fără să ajungă periculos în careul advers, singurul şut care ar fi putut conta aparţinându-i lui Gabriel Debeljuh, care însă a şutat anemic cu stângul, pe centrul porţii.

Semn al lipsei de combativitate în prima repriză a fost şi posesia de doar 31% a clujenilor.

După pauză CFR a fost mult mai combativă, a ajuns mai des în faţa porţii adverse, a ţinut mai mult de balon şi a bifat câteva ocazii, niciuna însă suficient de periculoasă.

În minutul 72, Dan Petrescu l-a trimis în teren şi pe Denis Alibec, însă nici acesta nu a reuşit să marcheze.

S-a încheiat 0-1 şi CFR urmează să joace următorul meci tot cu AZ Alkmaar, în deplasare, pe 4 noiembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici