CFR Cluj a semnat un contract de sponsorizare cu o companie de telefonie mobilă

Clubul CFR Cluj a semnat miercuri un contract de sponsorizare pe o perioadă de un an cu grupul grec de telefonie mobilă Cosmote.

197 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a semnat un contract de sponsorizare cu o companie de telefonie mobilă

CFR Cluj a semnat un contract de sponsorizare cu o companie de telefonie mobilă

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a refuzat să dezvăluie suma pe care o va primi gruparea din Gruia din cauza contractului de confidenţialitate existent între cele două părţi. "Este un moment foarte important pentru clubul nostru. În plină recesiune economică, Cosmote şi-a asociat numele cu clubul CFR şi a devenit sponsorul nostru pentru următorul an. Sper să le întoarcem acest serviciu şi sper ca numărul lor de abonaţi să crească. Nu pot să vă spun suma, dar pot să zic că aceasta are o valoare semnificativă. Foarte important este însă brand-ul care s-a asociat cu noi", a declarat Iuliu Mureşan.

La prezentarea noului sponsor au fost prezenţi şi jucătorii Yssouf Kone şi Tony da Silva care s-au fotografiat cu tricourile pentru retur în care sigla Cosmote va fi inscripţionată sub numărul de pe spate. Franco-portughezul a declarat că îşi doreşte ca grupul grec de telefonie mobilă să rămână alături de CFR mulţi ani de acum înainte. "Am câştigat o firmă mare lângă noi prin ceea ce am făcut în anii trecuţi. CFR are un proiect foarte bun şi cred că de aceea au venit cei de la Cosmote lângă noi. Sper să stea mulţi ani alături echipă", a afirmat Tony.

Directorul general al Cosmote România, Stafanos Theocharopoulos, a precizat că îşi doreşte ca CFR să obţină un nou titlu de campioană în acest sezon. "În România, fotbalul e în viaţa tuturor zi de zi. De aceea am ales să ne implicăm în fotbal. Am ales clubul CFR pentru că e o echipă puternică care îşi propune noi provocări în fiecare an. Sunt singur că CFR va câştiga şi în acest an campionatul în România", a spus Theocharopoulos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici