CFR Cluj, Dinamo şi Vaslui în urna A, FC Braşov - urna B, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei

Formaţiile CFR Cluj, Dinamo şi FC Vaslui vor face parte din urna A, iar FC Braşov se va afla în urna B, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, care va avea loc, joi, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului, informează site-ul oficial al FRF.

12 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, Dinamo şi Vaslui în urna A, FC Braşov - urna B, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei

CFR Cluj, Dinamo şi Vaslui în urna A, FC Braşov - urna B, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Echipa FC Braşov va fi împerecheată cu una din echipele din urna A, după care, tot prin tragere la sorţi, va fi decisă gruparea care va disputa primul meci pe teren propriu. Celelalte două echipe din urna A vor juca între ele, prima dintre ele, care va fi extrasă din urnă, urmând să găzduiască partida din manşa I.

Semifinalele Cupei României vor avea loc la 23-25 martie turul şi 13-15 aprilie returul.

Finala competiţiei se va disputa la 26 mai, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici