CFR Cluj - FC Viitorul, din runda a şaptea a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la 21:00

Liderul CFR Cluj va primi vizita echipei lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul, în runda cu numărul şapte din play-off-ul Ligii I Betano. Partida va începe la ora 21:00.

62 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - FC Viitorul, din runda a şaptea a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la 21:00

CFR Cluj - FC Viitorul, din runda a şaptea a play-off-ului Ligii I Betano, se joacă azi, de la 21:00

Clujenii sunt obligaţi să câştige partida de pe teren propriu pentru a păstra avantajul de cinci puncte în faţa urmăritoarei FCSB, însă nu va avea o misiune uşoară. O va întâlni pe Viitorul, formaţie care se luptă pentru locul 3 şi care a încurcat-o pe FCSB în runda precedentă, scor 1-1. Acest lucru a fost evidenţiat şi de Dan Petrescu, antrenorul lui CFR: "În play-off a arătat că e cea mai în formă echipă. Ei mereu arată un fotbal extraordinar, jucătorii lor ştiu pe de rost ce să facă. Singurul care nu poate fi schimbat este Ianis Hagi, care tot ce face, face foarte bine. Viitorul nu prea are de pierdut nimic, decât să demonstreze că e cea mai bună echipă în play-off", a spus tehnicianul, la conferinţa de presă premergătoare jocului.

De partea cealaltă, Viitorul s-a calificat, la mijlocul săptămânii trecute, în finala Cupei României, acolo unde o va întâlni pe Astra Giurgiu. Gheorghe Hagi îşi doreşte şi locul trei în campionat, încercând să o devanseze pe Craiova. Înainte de meci, "Regele" a vorbit şi despre planurile sale de viitor: "Deocamdată, ne-am atins obiectivul, care a fost intrarea în play-off, de la vară încolo vedem ce va fi! Dacă ajungem în Europa, dacă vom fi obligaţi la mai mult ... Sincer, cel mai mult ne dorim parteneri, să vindem acţiuni, am împlinit 10 ani şi cred ca ar trebui să vorbim de o nouă etapă în cadrul Academiei", a declarat Hagi.

În turul sezonului regular, FC Viitorul s-a impus, chiar la Cluj, contra CFR-ului, scor 2-1. Au urmat apoi două victorii ale ardelenilor, ambele la Ovidiu, cu 1-0. Pentru partida din această seară, Dan Petrescu a anunţat că se va putea baza 100% pe golgheterul George Ţucudean, cel care a revenit recent pe teren.

Echipele probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Culio - Omrani, Ţucudean, Păun
FC Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, de Nooijer - Houri, T. Băluţă, Vînă - I. Hagi, Rivaldinho, Drăguş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici