CFR Cluj va semna un contract de sponsorizare de 16 milioane de euro - presă

CFR Cluj, campioana României şi singura echipă din Liga 1 calificată în primăvara europeană, va semna un contract de sponsorizare foarte important, cu o companie de pe continent. Ardelenii vor câştiga, în doar doi ani, 16 milioane de euro.

4828 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj va semna un contract de sponsorizare de 16 milioane de euro - presă

CFR Cluj va semna un contract de sponsorizare de 16 milioane de euro - presă. Sursă foto: Profimedia

Potrivit gsp.ro, înţelegerea ar urma să fie anunţată la finalul lunii, după ce CFR Cluj se va întoarce din cantonamentul din Spania. În primul an, ardelenii ar urma să primească 7 milioane de euro, iar în al doilea restul de 9 milioane de euro. În contract va fi prevăzut, conform sursei amintite, şi posibilitatea continuării colaborării, dar sponsorul va avea o clauză specială prin care cere ca echipa CFR să se califice într-o competiţie europeană.

CFR Cluj a încasat o sumă importantă de la UEFA, în urma traseului de până acum din Liga Campionilor şi Liga Europa. A adunat aproximativ 15 milioane de euro, dar poate lua şi mai mult, dacă trece de Sevilla în 16-imile Ligii Europa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici