Chad Dawson şi-a păstrat titlul mondial WBC

Pugilistul american Chad Dawson şi-a păstrat centura mondială WBC la categoria semigrea, învingându-l sâmbătă noaptea, în Florida, la puncte, scor 116-112, pe jamaicanul Glen Johnson şi va fi nevoit să îşi apere titlul în următorul meci în faţa învingătorului dintre Adrian Diaconu şi Chris Henry.

18 afișări
Imaginea articolului Chad Dawson şi-a păstrat titlul mondial WBC

Chad Dawson şi-a păstrat titlul mondial WBC (Imagine: www.britishboxing.net)

Toţi cei trei arbitri ai meciului l-au arătat învingător pe Dawson, cu scorul de 116-112, în ciuda faptului că jamaicanul în vârstă de 39 de ani a fost pe punctul să îl trimită la podea pe american în repriza a zecea.

Prin urmare, Chad Dawson, în vârstă de 25 de ani, va fi obligat să îşi pună în joc centura în următorul meci în faţa pugilistului care va câştiga, în 19 aprilie, la Bucureşti, titlul mondial interimar al categoriei, românul Adrian Diaconu sau americanul Chris Henry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici