Chivorchian: Apelul Rapidului la TAS a fost respins

Directorul general al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins apelul clubului Rapidului în cazul "Varga-Bălan".

16 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Apelul Rapidului la TAS a fost respins

Chivorchian: Apelul Rapidului la TAS a fost respins (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"A venit o adresă la club şi mi-a citit-o secretara, mai multe nu ştiu. Era normal ca decizia să nu fie schimbată", a spus Chivorchian.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au solicitat şi au primit câştigarea meciului la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

După ce a epuizat căile de atac interne, FC Rapid s-a adresat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Rapidul a terminat campionatul pe şapte şi dacă ar fi recuperat cele trei puncte pierdute la masa verde ar fi urcat pe şase, poziţie deţinută de Dinamo, şi ar fi prins ultimul loc pentru Liga Europa. Astfel, în această competiţie va merge Dinamo, alături de FC Vaslui, Steaua şi FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici