Chivorchian: Varga şi Bălan ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid

Directorul executiv al clubului FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, vineri, că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid, pentru faptul că nu joacă din luna martie din cauza memoriului depus de timişoreni privind dreptul lor de joc.

17 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Varga şi Bălan ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid

Dacian Varga şi Tiberiu Bălan (Imagine:George Filip/Mediafax Foto)

"Cei de la Rapid pot invoca tot felul de motive, pot căuta fel de fel de vinovaţi, dar de cele mai multe ori cel mai bine este să te uiţi la tine în curte. Jucătorii (n.r. - Varga şi Bălan) ar trebui să ceară despăgubiri clubului Rapid, cui să ceară? Până se elucidează o cauză, carnetele sunt reţinute la ligă, la federaţie sau la AMFB, depinde unde se judecă. Ei nu îşi pot exercita dreptul de joc decât după ce toate comisiile şi-au spus punctul de vedere. Eu le-aş sugera celor de la Rapid să nu ajungă la TAS cu acest caz", a spus Chivorchian, la ieşirea de la audierile Comisiei de Disciplină.

Oficialul timişorean a adăugat că membrii Comisiei de Disciplină a LPF, care analizează cazul Varga-Bălan, pot lua o singură decizie în urma probelor prezentate de FC Timişoara. "Rapid şi-a susţinut punctul de vedere, noi la fel, acum aşteptăm ca membrii Comisiei de Disciplină sã ia o decizie. Din probele pe care le-am administrat noi, verdictul nu poate fi decât unul singur, dar comisia este cea care decide", a spus Chivorchian.

Referitor la declaraţia acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, privind angajarea avocatului Jean Louis Dupont pentru a reprezenta clubul giuleştean la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în cazul Varga - Bălan, Chivorchian a spus: "Am auzit atâtea poveşti spuse de o persoană de la Rapid încât îmi sare somnul, nu adorm".

Întrebat dacă acea persoană este George Copos, oficialul timişorean a mai spus: "Dumneavoastră aţi spus numele acesta, nu eu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici