Chivorchian: Vassaras şi membrii CCA vor răspunde în faţa Comitetului Executiv la finalul sezonului

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a declarat, luni, că reprezentanţii cluburilor din Liga I au ridicat problema arbitrajului în şedinţa Comitetului Executiv, dar s-a hotărât ca preşedintele Kyros Vassaras şi membrii CCA să răspundă în faţa C.Ex. la finalul sezonului competiţional.

63 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Vassaras şi membrii CCA vor răspunde în faţa Comitetului Executiv la finalul sezonului

Gheorghe Chivorchian (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Domnii Argăseală şi Horoba au ridicat problema arbitrajului. Noi am avut o întâlnire, eu şi preşedintele FRF, cu reprezentanţii CCA, acum zece zile, şi am stabilit că după ce se va încheia sezonul competiţional la toate eşaloanele să facem o analiză a tot ce înseamnă comisii, inclusiv CCA. Raportul se va prezenta la sfârşitul sezonului pentru toate eşaloanele. Pentru că la toate eşaloanele au fost ridicate referitor la calitatea arbitrajelor. Şi atunci domnul Vassaras, cu toţi ceilalţi membri ai CCA, va veni şi va răspunde în faţa Comitetului Executiv vizavi de aceste probleme", a spus Chivorchian, într-o conferinţă de presă organizată la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de luni.

De la începutul returului Ligii I, mai mulţi conducători de cluburi, antrenori şi jucători din Liga I s-au arătat nemulţumiţi de arbitraje, susţinând că erorile arbitrilor au influenţat rezultatele finale ale anumitor partide. De altfel, preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, i-a cerut demisia grecului Kyyros Vassaras de la şefia CCA în cadrul şedinţei CEx al FRF din 5 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici