Chivu: Îmi cer scuze pentru acel gest de la finala Cupei Italiei

Fundaşul român Cristian Chivu şi-a cerut scuze, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Inter Milano, pentru gestul obscen făcut la adresa fanilor echipei AS Roma la finalul ultimului act al Cupei Italiei, de miercuri seară, câştigat de formaţia milaneză, cu scorul de 1-0.

12 afișări
Imaginea articolului Chivu: Îmi cer scuze pentru acel gest de la finala Cupei Italiei

Chivu: Îmi cer scuze pentru acel gest de la finala Cupei Italiei

"Aş putea spune atât de multe motive pentru a explica sau pentru a justifica un gest instinctiv, dar atunci când ai făcut o greşeală îţi ceri scuze. Şi eu îmi cer scuze", a precizat internaţionalul român, citat de site-ul clubului italian.

Presa din Italia a scris, joi, că fundaşul român a făcut un "gest obscen" la adresa fanilor echipei romane la sfârşitul meciului de miercuri.

"Cristian Chivu a făcut un gest urât. Fundaşul, îndreptându-se spre Tribuna Tevere, a făcut un gest obscen, ducându-şi mâinile în zona inghinală, pentru a răspunde la multiplele insulte primite în timpul meciului, în special în partea secundă, când a ocupat partea din teren de lângă sectorul fanilor romani", a notat presa italiană.

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câştigat Cupa Italiei, după ce a învins, miercuri seară, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, în finala disputată pe stadionul Olimpic din Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici