Chivu: Putem să fim mândri pentru felul cum am jucat

Căpitanul echipei României, Cristian Chivu, a declarat pentru site-ul oficial al UEFA că, după ce le va mai trece supărarea cauzată de eliminarea de la Euro, "tricolorii" se pot simţi mândri pentru felul cum au jucat, în special în meciurile cu Franţa şi Italia.

9 afișări
Imaginea articolului Chivu: Putem să fim mândri pentru felul cum am jucat

Chivu: Putem să fim mândri pentru felul cum am jucat (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o dezamăgire cruntă, dar n-am fost suficient de buni. E o dezamăgire mare, ne aşteptam la mult mai multe de la meciul cu Olanda, am vrut enorm să ajungem în sferturi. Am întâlnit însă o echipă a Olandei foarte bună şi, din nefericire, nu ne-am creat suficiente ocazii pentru a câştiga. Acum mergem acasă. Asta e realitatea şi e dezamăgitoare. Nu are sens să condamni pe cineva pentru o greşeală individuală. Am avut 90 de minute la dispoziţie să arătăm că merităm să ne calificăm şi din păcate n-am reuşit să marcăm. În câteva zile, după ce mai trece supărarea, putem să ne uităm în urmă şi să ne simţim mândri pentru felul în care am jucat, în special în meciurile cu Franţa şi Italia", a spus Chivu.

Fundaşul echipei Inter Milano a spus că valoarea echipei Olandei s-a văzut în a doua repriză. "Am spus întotdeauna că va fi un meci greu şi aşa a fost. Chiar dacă au menajat câţiva jucători, au atâtea valori încât este dificil să le rezişti. Sunt o echipă mare şi le doresc toate cele bune. Acum mă pregătesc să mă însor", a adăugat el.

Reprezentativa României a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a pierdut, marţi, cu scorul de 0-2 (0-0), meciul susţinut în compania selecţionatei Olandei, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici