Chivu, refăcut după accidentare. Este apt pentru a evolua în următorul meci din campionat

Fundaşul Cristian Chivu este refăcut după accidentarea suferită în urmă cu o săptămână şi jumătate, în partida cu Napoli, şi este apt pentru a evolua în următorul meci din campionat al echipei sale Inter Milano, cel cu Catania, din deplasare, informează presa italiană.

111 afișări
Imaginea articolului Chivu, refăcut după accidentare. Este apt pentru a evolua în următorul meci din campionat

Cristian Chivu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chivu s-a accidentat la gleznă în prima repriză a meciului Inter - Napoli, scor 0-3, din etapa a VI-a a Serie A şi a fost înlocuit, în minutul 43, cu Nagatomo. Acum el este refăcut şi îşi va relua locul pe partea stângă a defensivei echipei milaneze.

Antrenorul Claudio Ranieri îl va avea la dispoziţie şi pe brazilianul Lucio, un alt fundaş care a avut acuzat probleme medicale în ultima perioadă.

Partida Catania - Inter va avea loc sâmbătă, în etapa a VII-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici