Cinci echipe au promovat miercuri în Liga 2: de la Tunari la Reşiţa, trecând prin Piatra-Neamţ

Corvinul Hunedoara, Ceahlăul Piatra-Neamţ, CSM Alexandria, CSM Reşiţa şi CS Tunari sunt cele cinci echipe promovate miercuri în Liga 2, a anunţat FRF.

494 afișări
Imaginea articolului Cinci echipe au promovat miercuri în Liga 2: de la Tunari la Reşiţa, trecând prin Piatra-Neamţ

Cinci echipe au promovat miercuri în Liga 2: de la Tunari la Reşiţa

După ce pe 3 şi 4 iunie s-au disputat turul barajelor de promovare în Liga 2, miercuri au avut loc partidele din retur.

FRF a prezentat rezultatele din retur, precum şi cele din tur, alături de echipele calificate în Liga 2 Casa Pariurilor 2023/24:

CORVINUL HUNEDOARA – Unirea Ungheni 4-1 (3-1). După ce şi-a asigurat un avans considerabil în privinţa promovării prin victoria cu 2-0 din tur, Corvinul a sărbătorit cu peste 12.000 de fani alături promovarea în L2, consfinţită după o partidă începută furtunos, 2-0 după primele 10 minute!

CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – Foresta Suceava 2-0 (0-0). După o remiză albă pe terenul sucevenilor, peste 12.000 de fani au trăit cu sufletul la gură returul şi s-au bucurat de o primă repriză în care Ceahlăul a reuşit să deschidă scorul, iar portarul nemţenilor să pareze apoi un penalty în prelungiri. Ceahlăul revine în L2, marcând şi în finalul meciului.

CSM ALEXANDRIA – ACS Viitorul Dăeşti 4-1 (3-0). Oraşul Alexandria revine în L2 după ce, în tur, CSM s-a impus cu 2-0 în partida amânată cu o zi din cauza ploii şi disputată finalmente la Râmnicu Vâlcea, iar la retur gazdele au demarat în forţă, conducând deja la pauză cu 3-0. Cu 2.000 de teleormăneni în tribune, CSM Alexandria a trecut uşor şi peste primul gol primit, restabilind diferenţa de după primele 45 de minute prin reuşita lui Cioablă.

CSM REŞIŢA – CSM Deva 3-2 (3-1). Bănăţenii au întors spectaculos în tur şi au învins cu 3-2 în deplasare după ce în minutul 50 erau conduşi cu 2-0, iar la retur, purtaţi de peste 8.000 de suporteri, au dublat victoria.

CS TUNARI – Popeşti Leordeni 3-1 (3-0). După ce a fost învinsă în tur, 1-2, scor stabilit încă de la pauza partidei, CS Tunari a început în forţă returul şi a fixat încă după 45 de minute un avans considerabil, prin hattrick-ul lui Claudiu Herea. CS Tunari a conservat multă vreme avantajul şi obţine promovarea în L2 în faţa a aproximativ 600 de suporteri, în ciuda golului de consolare marcat de oaspeţi în prelungirile partidei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
promovare,
liga 2,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici