Cinci fani ai Stelei au fost duşi la secţia de poliţie, în urma unor incidente la Arena Naţională, înainte de Supercupa României

Cinci suporteri ai echipei Steaua au fost conduşi la secţia de poliţie în urma unor incidente ce au avut loc, miercuri seară, la Arena Naţională din Bucureşti, unde se va disputa, de la ora 20.45, Supercupa României, a declarat pentru MEDIAFAX Cosmin Pană, reprezentant al Jandarmeriei Capitalei.

141 afișări
Imaginea articolului Cinci fani ai Stelei au fost duşi la secţia de poliţie, în urma unor incidente la Arena Naţională, înainte de Supercupa României

Cinci fani ai Stelei au fost duşi la secţia de poliţie, în urma unor incidente la Arena Naţională, înainte de Supercupa României (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"Un grup mic de suporteri petrolişti a fost atacat de un alt grup de fani ai formaţiei Steaua, imediat după porţile de acces din Bulevardul Basarabia. Jandarmii erau în zonă şi au extras patru persoane din grupul de stelişti, care au fost conduse la secţia de poliţie pentru a fi identificate şi a se constata infracţiunea comisă. Conflictul a fost aplanat de către jandarmerie", a precizat Cosmin Pană.

Pană a precizat ulterior că la secţie a mai fost dus un fan al Stelei.

Supercupa României-Timişoreana, meci între campioana naţională Steaua şi câştigătoarea Cupei României, Petrolul Ploieşti, va începe la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici