Cinci medalii pentru România la CE de gimnastică

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat cinci medalii, două de aur, două de argint şi una de bronz, în cadrul Campionatelor Europene care s-au încheiat, duminică, la Clermont-Ferrand (Franţa).

17 afișări
Imaginea articolului Cinci medalii pentru România la CE de gimnastică

Cinci medalii pentru România la CE de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto)

România a obţinut două medalii de aur, în concursul pe echipe, şi la sol, prin Sandra Raluca Izbaşa.

Steliana Nistor a câştigat o medalie de argint la paralele, în timp ce Sandra Raluca Izbaşa s-a clasat pe locul doi la bârnă.

Medalia de bronz la senioare a fost adusă de Anamaria Tămîrjan, la sol.

La junioare, România a câştigat trei medalii, una de aur prin Ana Porgras la bârnă, una de argint prin Amelia Racea, tot la bârnă şi una de bronz tot prin Amelia Racea, la sol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici