Ciobotariu: Avem şanse de evitare a retrogradării

Antrenorul echipei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că gruparea ilfoveană are şanse de evitare a retrogradării, dar că foarte important pentru realizarea obiectivului este pregătirea de iarnă.

14 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Avem şanse de evitare a retrogradării

Ciobotariu: Avem şanse de evitare a retrogradării

"Şanse de evitare a retrogradării sunt, dar foarte importantă este pregătirea. Trebuie să ne pregătim exemplar şi atâta timp cât mai sunt şanse, noi credem în ele. Suntem conştienţi că situaţia nu este deloc roză, dar suntem optimişti şi sperăm să reluăm campionatul în forţă", a spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu speră să creeze un grup la fel de unit precum cel alături de care a reuşit promovarea în Liga I, chiar dacă au venit 17 jucători noi. "Obiectivul meu este să creez un grup unit. Sunt conştient că sunt foarte mulţi jucători noi şi unii sunt împrumutaţi. Avem nevoie de omogenizarea lotului, pentru că este foarte importantă forţa grupului", a completat Ciobotariu.

CS Otopeni ocupă, la finalul turului, poziţia a 17-a cu nouă puncte, la 10 puncte de primul loc ce asigură menţinerea în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici