Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua: stadioanele sunt pentru sportivi

  • Premierul Marcel Ciolacu a comentat vineri scandalul provocat de faptul că meciul de fotbal FCSB-Dinamo nu s-a putut disputa pe stadionul Steaua.
  • Stadioanele sunt pentru sportivi, trebuie să avem bun simţ, a spus prim-ministrul.
510 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua: stadioanele sunt pentru sportivi

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre scandalul dintre reprezentanţii cluburilor Steaua şi FCSB.

„Noi avem nişte stadioane pe care trebuie să le punem la dispoziţia sportivilor... Eu nu vreau să creez o polemică, trebuie să avem bun simţ, cu toţii”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a explicat de ce a trimis corpul de control la clubul Steaua.

„Stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să le iei unor sportivi dreptul de a le folosi... de aceea am crezut că este oportun pentru a trimite corpul de control, pentru a vă răspunde la întrebări. Când nu ai nicio performanţă sportivă.... ca să te implici şi să strici...”, a adăugat Ciolacu.

Controlul la clubul Steaua a fost solicitat de premier în urma scandalului provocat de intenţia nereuşită a FCSB de a juca partida cu Dinamo din Superliga de fotbal pe stadionul din Ghencea. Corpul de Control al premierului va verifica activitatea de la Clubul Steaua începând din 1 ianuarie 2021.

Derby-ul FCSB-Dinamo se va juca sâmbătă, pe stadionul Arcul de Triumf. Deoarece arena are puţine locuri, fanii s-au strâns în număr mare la casele de bilete, vineri dimineaţă, pentru a cumpăra tichete de acces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici