Ciprian Dinu, suspendat şase etape după faultul asupra lui Dan Roman

Fundaşul echipei FC Botoşani, Ciprian Dinu, a fost suspendat şase etape de către Comisia de Disciplină a LPF, pentru faultul asupra lui Dan Roman, de la Gaz Metan Mediaş, la meciul disputat în 19 decembrie 2013, în etapa a XIX-a a Ligii I.

91 afișări
Imaginea articolului Ciprian Dinu, suspendat şase etape după faultul asupra lui Dan Roman

Ciprian Dinu (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

De asemenea, Dinu a primit o penalitate sportivă de 6.000 de lei, conform site-ului lpf.ro.

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte la meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 2-2, din 19 decembrie 2013, fiind faultat de jucătorul gazdelor, Ciprian Dinu. În minutul 38 al partidei, Dinu a avut o intervenţie din spate asupra lui Roman. Deşi iniţial arbitrul i-a acordat galben, după ce a văzut gravitatea accidentării i-a arătat cartonaşul roşu fundaşlui botoşănean. Dan Roman a fost diagnosticat de medici cu luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţii de fractură maleolă peronieră dreaptă. Jucătorul a fost operat şi va fi indisponibil mai multe luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici