Ciprian Marica şi Andrei Cristea, doriţi de Galatasaray

Directorul sportiv Adnan Sezgin a redus de la 50 la 10 numărul jucătorilor aflaţi în atenţia grupării Galatasaray în vederea unui eventual transfer în această iarnă, pe lista scurtă rămânând şi doi români, Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Andrei Cristea (Dinamo), informează cotidianul Vatan.

18 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica şi Andrei Cristea, doriţi de Galatasaray

Ciprian Marica şi Andrei Cristea, doriţi de Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sezgin, care a redus lista oferită de antrenorul Gheorghe Hagi de la 50 de persoane la 10, ar fi atras de pe lista scurtă, în afară de varianta Ibricici, şi de alte două opţiuni", scrie Vatan, care îi nominalizează în acest sens pe Marica şi Cristea.

Cele zece nume de pe lista cu jucătorii doriţi de Galatasaray sunt: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Boris Pandza (Mechelen), Manuel Pamici (Sparta Praga), Jean Jacques Gosso (AS Monaco), Petri Pasanen (Werder Bremen), Robbie Keane (Tottenham), Niko Kranjcar (Tottenham), Andrei Cristea (Dinamo), Achille Emana (Betis Sevilla), Senijad Ibricici (Hajduk Split).

Turktime.com notează că Galatasaray l-ar vrea şi pe portarul columbian Robinson Zapata, de la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici