Claudiu Niculescu a semnat un contract până în iunie 2009 cu MSV Duisburg - presă

Atacantul Claudiu Niculescu a semnat un contract valabil până în 30 iunie 2009 cu gruparea germană MSV Duisburg, unde va fi coechipier cu Iulian Filipescu şi Mihai Tararache, informează publicaţia Financial Times Deutschland.

1 afișare
Imaginea articolului Claudiu Niculescu a semnat un contract până în iunie 2009 cu MSV Duisburg - presă

Claudiu Niculescu a semnat un contract până în iunie 2009 cu MSV Duisburg - presă

Gruparea germană nu a făcut publice detalii legate de suma plătită pentru transferul atacantului de la FC Dinamo, menţionează sursa citată.

În afară de Niculescu, MSV Duisburg i-a mai transferat pe francezul Olivier Veigneau şi pe croatul Bojan Vrucina, împrumutat de la Slaven Belupo (locul al treilea în prima ligă croată). De asemenea, în urmă cu câteva zile, gruparea din Duisburg şi-a asigurat şi serviciile jucătorului Silvio Schroter, de la Hanovra 96.

Claudiu Niculescu a evoluat şase sezoane la Dinamo, grupare cu care a câştigat de trei ori titlul naţional, de două ori Cupa României şi o dată Supercupa României. În cei şase ani petrecuţi la Dinamo, Niculescu a marcat 119 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici