Clubul Oţelul Galaţi a făcut un împrumut pentru a plăti salariile jucătorilor

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că gruparea pe care o conduce a făcut un împrumut bancar pentru ca luni să poată achita o parte din restanţele salariale ale jucătorilor.

74 afișări
Imaginea articolului Clubul Oţelul Galaţi a făcut un împrumut pentru a plăti salariile jucătorilor

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

"Am reuşit să facem un împrumut bancar şi cred că luni jucătorii îşi vor primi o parte din bani. Este vorba de două salarii restante şi o primă. Noi sperăm să fie prima cuvenită în urma victoriei de la Vaslui", a spus Stan.

El a menţionat că Oţelul Galaţi se poate despărţi de jucătorii Stoian Kolev şi Jivko Jelev în cazul unor oferte, dar nu şi de căpitanul Gabriel Paraschiv. "Despre Jelev şi Kolev am mai spus, aşteptăm pe oricine la negocieri. În cazul lui Parschiv nu se pune problema. El este căpitanul echipei şi în jurul lui vrem să crească copiii pe care-i avem în echipă", a mai afirmat oficialul gălăţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici