Clubul Pandurii a cerut FRF neprogramarea echipelor Progresul şi Universitatea Cluj

Gruparea Pandurii Târgu Jiu a solicitat Federaţiei Române de Fotbal neprogramarea echipelor Progresul Bucureşti şi Universitatea Cluj, ambele din Liga a II-a, pentru neplata unor datorii.

11 afișări
Imaginea articolului Clubul Pandurii a cerut FRF neprogramarea echipelor Progresul şi Universitatea Cluj

Clubul Pandurii a cerut FRF neprogramarea echipelor Progresul şi Universitatea Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Progresul are de plătit clubului Pandurii Târgu Jiu o parte din banii cheltuiţi pentru organizarea unui meci din Cupa României, disputat în urmă cu doi ani, iar Universitatea Cluj are de achitat datoria de la transferul lui Nemanja Jovanovici.

Secretarul general al clubului Pandurii Târgu Jiu, Daniel Băloi, a precizat că există sentinţe definitive ale comisiilor în ambele cazuri: "Cele două cluburi trebuiau să plătească datoriile de mai mult timp. Comisia pentru Statutul Jucătorului, în cazul lui Nemaja Jovanovici, şi cea de Disciplină în cazul celor de la Progresul, au dat hotărâri definitive în urmă cu o lună, iar cluburile nu au pus în aplicare aceste dispoziţii. De aceea am solicitat neprogramarea în campionat a celor două echipe până când aceste datorii vor fi achitate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici